På siden vil du finde en liste over Dagskoler i Danmark. Siden gør at du nemt og overskueligt kan finde et dagskole tilbud tæt på dig, som passer specifikt til din, eller en af dine pårørendes behov for støtte i skolen.

Siden gør det nemmere for dig, at få et indblik i Dagskolerne samt de forskellige tilbud de kan tilbyde dig eller en af din pårørende. Som Dagskole vil alle offentligt tilgængelige informationer blive indekseret af søgemaskinen og indekseringsbotten på FindDagskoler.dks. Det er med til at al relevant information om den pågældende, opholdssted, dagskolebotilbud eller andre sociale tilbud bliver samlet ét sted. Hvis man ikke ønsker at indekseringsbotten indekserer hjemmesiden, vil man kunne opsætte noindex. Selvom det en kommunal afgørelse om personen kan få hjælp, har du som pårørende eller borger tit medindflydelse på valgt.

Du kan læse mere om hvilke diagnoser børn har på en special eller dagskole og hvordan barnet håndteres under “Barn på special eller dagskole”.Dagskoler der allerede er en del af findDagskoler.dk

Bliv oprettet nu klik her